Horari Dilluns a Divendres 09:00-18:00
Telèfon +34 606 232 162
ARQUITECTURA DEL FUTUR
Benvinguts a EcoHab
Arquitectura Ecològica
Dissenya Casa teva
Coneixen's

La nostra arquitectura

Estructura d' acer galvanitzat

Estructura metàl·lica d'acer galvanitzat. La unió i muntatge d'aquests elements dóna com a resultat un conjunt modular compacte que compleix amb els requisits de rigidesa i seguretat necessaris per al seu transport i posterior ús.

Taulers de ciment fusta

Resistents a l'aigua, al foc, amb una gran fermesa i durabilitat. Amb un bon aïllament tèrmic i acústic, lleugers i lliures de substàncies perilloses.

Construccions modulars i prefabricades

Arquitectura modular, que es caracteritza per la seva versatilitat, la seva tecnologia i la seva rapidesa.

El procés

  • Reunió
  • Idea & Concepte
  • Disseny & Creació
  • Montar & Instal·lar
Truqui'ns o enviï un formulari de consulta del lloc web "ubicat a la nostra pàgina de contacte" amb la seva consulta inicial. En primer lloc, tindrem una xerrada per determinar els fonaments que desitja per a la seva llar. Entenem que la seva llar és un reflex de vostè i la seva família, de manera que conèixer una mica sobre el seu estil de vida és una part integral del nostre servei de consulta. Aquesta discussió proporcionarà un resum que reflecteixi la forma en què vostè viu, els seus requeriments d'espai i el seu pressupost.
Estarem encantats de mostrar-te alguns dels nostres emocionants projectes de clients. Això li dóna una fantàstica experiència de primera mà del nostre estil. El nostre segon tema, serà el lloc. Tots els llocs són individuals i presenten oportunitats úniques, clima, característiques i restriccions. El nostre equip treballarà amb vostè per crear una casa que complementa totes aquestes característiques.
Un pla del lloc, els plans de pis i les imatges 3D completes es presenten per ajudar a visualitzar tot en aquests dies primerencs de la concepció per evitar sorpreses incòmodes. Durant la propera consulta, els materials, accessoris i accessoris seran acuradament seleccionats. Preparem el disseny preliminar i el disseny dels mobles i accessoris integrats amb plànols, elevacions i seccions que es mostraran en la propera consulta.
A continuació s'elaboren els dibuixos arquitectònics, les especificacions i el contracte de construcció. Construït en 4-5 setmanes depenent del nivell de personalització. L'equip de Ecohab es comunicarà amb vostè via telèfon i correu electrònic amb actualitzacions regulars de progrés, incloent-hi fotografies de construcció. Les inspeccions d'edificis guiades pel nostre supervisor d'Ecohab es duran a terme durant l'etapa de construcció. Ecohab realitzarà un lliurament de la seva nova casa i us apareixerà les seves claus. El nostre servei únic detalla les maneres més eficaces de cuidar la seva nova llar i la millor manera de maximitzar l'eficiència de les seves característiques sostenibles per portar la seva llar a la vida.
Contacta amb nosaltres

Clients contents

Logo Ecohab

Una empresa especialitzada en la fabricació de vivendes d'acer galvanitzat, modulars i prefabricats, de gran qualitat a un preu econòmic. Els habitatges estan dissenyats per optimitzar els espais, reduint les circulacions i dotant a les existents d'ús. Amb ECOHAB, la planificació i l'assessorament que requereix el seu projecte, estarà en bones mans.

Contacta'ns

C/ Haro, 17 43897 Campredó - (Tortosa) Tarragona Telèfon:+34 977 894 112 Mòbil:+34 606 232 162 Email:info@ecohab.es Web:www.ecohab.es
© Copyright 2017 - ECOHAB